Placinta cu carne si ciuperci

cufarul cu bucurii

Ca ne plac mult placintele de orice fel, o stiu prea bine cei care ne cunosc mai de aproape. Ca-mi place mult sa fac placinte, stie de acum si lumea virtuala! Ca postez prea putine, raportat la cat de multe pregatesc si asta e adevarat, dar pentru a fi iertata macar putin, va spun imediat cum le-am facut pe ultimele doua, fiindca reteta este comuna, doar forma e putin diferita, fiindca n-am vrut  sa va plictisesc cu doua la fel! 🙂

P1210684

Ingrediente:

Ingrediente pentru foi:
400 /450 gr.  faina de patiserie
2 galbenusuri mari
½ lingurita sare
100 ml apa minerala carbogazoasa
125 ml iaurt gras

Pentru impachetat( uns foile pentru foietat):

175 grame de unt (sau margarina )
30  gr. faina

un galbenus pentru uns, seminte de care doriti

Pentru umplutura:

500 gr. carne tocata de porc, pulpa, sa nu fie grasa

500 gr. ciuperci

2 fire de praz…

Vezi articol original 1.066 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s