cufarul cu bucurii

Ca ne plac mult placintele de orice fel, o stiu prea bine cei care ne cunosc mai de aproape. Ca-mi place mult sa fac placinte, stie de acum si lumea virtuala! Ca postez prea putine, raportat la cat de multe pregatesc si asta e adevarat, dar pentru a fi iertata macar putin, va spun imediat cum le-am facut pe ultimele doua, fiindca reteta este comuna, doar forma e putin diferita, fiindca n-am vrut  sa va plictisesc cu doua la fel! 🙂

P1210684

Ingrediente:

Ingrediente pentru foi:
400 /450 gr.  faina de patiserie
2 galbenusuri mari
½ lingurita sare
100 ml apa minerala carbogazoasa
125 ml iaurt gras

Pentru impachetat( uns foile pentru foietat):

175 grame de unt (sau margarina )
30  gr. faina

un galbenus pentru uns, seminte de care doriti

Pentru umplutura:

500 gr. carne tocata de porc, pulpa, sa nu fie grasa

500 gr. ciuperci

2 fire de praz…

Vezi articolul original 1.066 de cuvinte mai mult

Reclame